Thailand een golf bestemming?

Meeste golfbanen in Thailand zijn openbaar.

Thailand staat bekend als een unieke plek voor het spelen van golf en behoort inmiddels tot ’s werelds top bij golf bestemmingen.  Verspreid over het hele land liggen er schitterende (professionele) golfbanen aangelegd in tropische weelde. Dit in combinatie met mooi weer, behulpzame caddies en luxe faciliteiten maken Thailand een waar golfparadijs. Thailand beschikt thans over meer dan 200 golfbanen waarvan de meeste openbaar toegankelijk zijn. Zowel de doorgewinterde professional als amateurgolfer kan in Thailand zijn hart ophalen.

Combineer meerdere locaties in één vakantie.

Veel golfbanen in Thailand zijn ontworpen door legendes als Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Pirapon Namatra en Dennis Griffiths. Een van de fascinerendste aspecten van het spelen van golf in Thailand is de grote diversiteit aan locaties en omgevingen. Van het stedelijke Bangkok en de badplaatsen in het zuiden tot het bergachtige en groene Chiang Mai en Chiang Rai in het noorden. Ideaal om meerdere locaties van Thailand in één vakantie te combineren. Ook de niet golfende reisgenoten zullen in Thailand kunnen genieten van een aangename en ontspannen vakantie. Veel golfbanen in Thailand beschikken zelf over uitgebreide luxe resort faciliteiten.

Thailand biedt meer dan alleen golf.

Kom je alleen voor het golfen dan kun je net zo goed thuis blijven, want goede golfbanen heb je overal. Maar wil je tevens een andere cultuur leren kennen, genieten van gastvrijheid, lekker eten en prachtig weer dan is Thailand het land waar je moet zijn.

Lees hier verder over golf en golfreizen naar Thailand.

 

Golfreizen.nu