Thailand gaat vrijwilligers-toerisme promoten

TAT start “The Little Project Thailand” campagne.

De Tourism Authority of Thailand (TAT) is gestart met een wereldwijde digitale marketing campagne om het vrijwilligers-toerisme naar Thailand te promoten. Vrijwilligers-toerisme biedt reizigers de mogelijkheid om van hun vakantie in het buitenland een levensveranderend avontuur te maken. Onder de naam “The Little Big Project Thailand” heeft de TAT een campagne ontworpen die het vrijwilligers-toerisme naar Thailand verder onder de aandacht moet brengen.

Vrijwilligers-toerisme is een groeiende trend.

Voor een toenemend aantal reizigers gaat vakantie vieren veel verder dan alleen het hebben van plezier. Duizenden actieve reizigers van over de hele wereld zijn op zoek naar een vakantie ervaring welke door middel van het doen van kleine dingen, zoals het behoud van het milieu, een bijdrage leveren aan lokale gemeenschappen of het delen van vaardigheden en kennis een groot verschil maakt met een traditionele vakantie. Vrijwilligers-toerisme is erg populair bij jonge reizigers, maar wint ook aan populariteit onder vele gepensioneerden die nog fit en actief zijn. Ze willen een bijdrage leveren aan een betere wereld en zijn op zoek naar zinvolle maatschappelijke activiteiten tijdens hun vakantie.

The Little Big Project Thailand.

De missie van de promotie campagne “The Little Big Project Thailand” is om anderen te helpen, maar tevens ook een wedstrijd. Een buitenlandse bezoeker in Thailand zal gedurende een periode van 2 weken samen met een Thai een team vormen om o.a. te werken in een ontwikkelingsproject voor Hill Tribe kinderen, het in standhouden van een olifanten natuurpark in Chiang Mai en meewerken aan het natuurbehoud van het zeeleven in Koh Talu. Verdere informatie en inschrijfformulieren vind je op de website The Little Project Thailand.