Thailand Toerisme organiseert Extreme Make-Over wedstrijd

Gratis plastische chirurgiebehandeling en luxe vakantie.

De Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft iets nieuws bedacht om het medische toerisme in het land te bevorderen: een Extreme Make-Over wedstrijd. Deelnemers kunnen een gratis plastische chirurgiebehandeling voor het gezicht winnen, evenals 5.000 dollar en een luxe vakantie in Thailand.

De wedstrijd.

Om mee te doen moeten niet-Thaise vrouwen tussen de 25 en 45 jaar oud foto’s insturen van de verschillende aangezichten van hun gezicht, samen met een gezondheidsprofiel en een motivatie waarom ze zo graag een make-over willen. De jury bestaat uit medische experts en plastisch chirurgen die 3 winnaars uitkiezen. De winnaars worden bekend gemaakt op 7 mei 2014.

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de wedstrijd. Zo worden de winnaars in Thailand gevolgd door middel van video’s en foto’s op de Extreme Make-Over website. Vervolgens kan er door het publiek gestemd worden of je ook nog eens de extra 5.000 dollar en de luxe vakantie verdiend.

Voor meer informatie over deze wedstrijd en aanmelding ga je naar de website van Thailand Extreme Make-Over.

Medisch toerisme in Thailand.

Medisch toerisme is al jaren een grote bron van inkomsten voor Thailand. De wedstrijd is georganiseerd om dit toerisme te promoten, ondanks dat Thailand al leider is in deze toeristenbranche. In 2013 zijn 1,2 miljoen toeristen voor medische redenen naar Thailand gegaan. Dit is ongeveer 10 procent van het wereldwijde aantal medische toeristen.

Op onze webpagina ‘Het medisch toerisme naar Thailand’ lees je meer informatie over deze snelgroeiende toeristische tak in Thailand.

 

 

Bron: Reisgraag.nl