Thailand verwacht grote aantallen toeristen tijdens hoogseizoen

Politieke demonstraties spelen zich af in klein gedeelte van Bangkok.

Thailand is momenteel in de ban van de politieke demonstraties.  Ondanks wat reizigers hebben gelezen of gehoord over de politieke onrust, zijn velen ervan overtuigd dat Thailand nog steeds een gastvrije toeristische bestemming is. De instabiele politieke situatie speelt zich bovendien af in een klein gedeelte van de Thaise hoofdstad Bangkok en bijna alle toeristische attracties van de stad zijn open als normaal. De populaire toeristische bestemmingen Chiang Mai, Hua Hin, Koh Samui, Pattaya en Phuket worden evenmin beïnvloed door de huidige politieke protesten.

Toeristen worden begroet met een glimlach.

Volgens de Tourism Authority of Thailand (TAT) worden toeristen niet gekwetst of beïnvloed door de situatie. Thailand biedt een breed scala aan toeristische attracties, variërend van een unieke cultuur, een overvloed aan natuurlijke schoonheid en een opmerkelijke verscheidenheid aan activiteiten waaronder adventures, winkels, spa en medisch toerisme. Toeristen kunnen er zeker van zijn dat ze in Thailand een plezierige en veilige vakantie zullen hebben. Ze worden door de Thaise bevolking verwelkomt met een vriendelijke glimlach.

Protesten zijn niet gericht tegen toeristen.

Elke reiziger die overweegt om binnenkort een bezoek te brengen aan Thailand hoeft zich geen zorgen te maken. De politieke protesten zijn niet gericht tegen toeristen. In Thailand staat het toeristisch hoogseizoen voor de deur en in de periode tot eind januari 2014 zijn in het gehele land diverse toeristische evenementen georganiseerd. In zeven belangrijke toeristische bestemmingen; Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, Chon Buri (Pattaya), Khon Kaen, Phuket en Songkhla (Hat Yai) wordt The Amazing Thailand Countdown 2014 georganiseerd, populaire traditionele festiviteiten rondom Nieuwjaar.

Uitgebreide toeristische informatie over Thailand vind je op de webpagina’s van Thailandtotaal.

 

Reizen naar Thailand