Transfer naar Chiang Khan

Via Loei naar Chiang Khan met AirAsia.

Chiang Khan is een populair stadje gelegen langs de Mekong rivier ten noorden van de provinciale hoofdstad Loei. Het toeristenplaatsje staat bekend om zijn rustieke schoonheid en rustige levensstijl. Het ooit slaperig en weinig bekende rivier stadje vol traditionele houten huizen is een trendy bestemming voor Thais en buitenlandse toeristen die meer van het land willen zien. Het fotogenieke uitzicht op de machtige Mekong rivier en de Lao bergen zijn geweldig en de zonsondergangen zijn er heel bijzonder.

Wie naar Chiang Khan wil reizen, kan nu gebruik maken van een city transfer van vliegmaatschappij AirAisia. Deze low cost carrier biedt namelijk een shuttle transfer service aan van Bangkok via Loei, de hoofdstad van de provincie Loei, naar Chiang Khan. De transfer service biedt een comfortabele en handige reis naar deze gewilde bestemming.

Andere city transfers.

Naast de transfer naar Chiang Khan biedt de luchtvaartmaatschappij ook city transfers aan van Bangkok naar Pai (via Chiang Mai), Sukhothai (via Phitsanulok), Maha Sarakam (via Khon Kaen of Roi Et), Kalasin (via Khon Kaen), Mukdahan (via Nakhon Panom), Khanom (via Nakhon Si Thammarat), Khao Lak (via Krabi) en Surin (via Buri Ram).

Voor meer informatie en het boeken van een ticket voor een van deze city transfers ga je naar de website van AirAsia.