Van Bangkok Airport naar Hua Hin of Pattaya

.

Rechtstreeks per luxe First Class Coach Airport bus.

De meeste reizigers die naar Thailand komen bereiken het land via Suvarnabhumi International Airport Bangkok. Ga je vervolgens door naar Hua Hin of Pattaya dan kun de reis op verschillende manieren voortzetten. De makkelijkste en snelste aanpak is per taxi of bus. Beide transfer diensten neem je direct vanaf de luchthaven.

Een comfortabele en goedkope manier om vanaf Suvarnabhumi rechtstreeks naar Hua Hin of Pattaya te reizen is middels de Airport Bus. De luxe First Class Coach Airport bussen vertrekken dagelijkse op gezette tijden vanaf level 1 bij gate 8. De exacte vertrektijden op Suvarnabhumi en in Hua Hin en Pattaya staan vermeld op de betreffende websites van de bus company. Tickets koop je aan de balie bij gate 8 of rechtstreeks op de website.

Welke bus moet ik nemen?

Reis je naar Hua Hin dan neem je de Airport Hua Hin Bus. Deze bus brengt je in 3 -4 uur naar de Hua Hin Bus Terminal aan de Pet Kasem Road (in het zuiden van de stad). Tickets voor een enkele reis kosten 269 baht. Voor reizigers naar Cha-am maakt de bus eventueel een drop-off bij de Bangkok Bank in Cha-am.

Voor de bestemming Pattaya neem je de Airport Pattaya Bus. De reistijd vanaf Suvarnabhumi tot Pattaya duurt ongeveer 2 uur. In Pattaya zijn er diverse drop-off points mogelijkheden. Zie hiervoor de website van Airport Pattaya Bus. Tickets voor een enkele reis kosten 120 baht.