Vanuit Dusseldorf naar Bangkok met Etihad Airways

Stop-over in Abu Dhabi.

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, is gestart met vluchten vanaf Dusseldorf naar Bangkok. Tijdens deze vlucht is er een stop-over in Abu Dhabi, de thuisbasis van Etihad Airways. In eerste instantie zal de route Dusseldorf – Abu Dhabi wekelijks vier keer worden bevlogen. Het voornemen is echter om vanaf april 2012 de route dagelijks af te leggen. De route Dusseldorf – Abu Dhabi wordt gevlogen met een Airbus A330-330 en de route Abu Dhabi – Bangkok met Boeing 777-300.

Etihad Airways vliegt met de nieuwste en modernste vliegtuigen en staat bekend om haar uitstekende service en entertainment. Sinds haar oprichting in 2003 heeft de vliegmaatschappij meer dan 30 onderscheidingen mogen ontvangen. Etihad Airways heeft een 4-sterren rating van Skytax en een 5-sterren rating voor de First en Business Classes.

Handige aankomst- en vertrektijden in Abu Dhabi.

Een belangrijk voordeel voor de reizigers deze vliegverbinding naar Bangkok is de handige aankomst- en vertrektijden in Abu Dhabi. Het schema van de stop-over biedt vrijwel naadloze doorverbindingen op de vervolgvlucht. De wachttijd in Abu Dhabi voor de doorreis naar Bangkok bedraagt 1.25u. Op de terugreis naar Dusseldorf bedraagt de wachttijd in Abu Dhabi 2.15u.

Wil je meer weten over vliegen naar Bangkok?  Lees dan verder in ‘Vliegreis naar Thailand’.