Vastgoed markt Chiang Mai is booming

Kleinere vrijstaande woningen en één slaapkamer condominiums populair.

Vanuit lokale kopers en grote beleggers is er een sterke groei in de vraag naar woningen in Chiang Mai. Deze sterke groei zorgt ervoor dat de vastgoed markt in Chiang Mai booming is. Dit blijkt uit een onderzoek van het Real Estate Information Centre (REIC) in Thailand. Chiang Mai is op dit moment een van de belangrijkste investering bestemmingen in Thailand voor de top 10 van beursgenoteerde projectontwikkelaars.

Volgens het REIC onderzoek bestaat de vraag in Chiang Mai vastgoed markt vooral uit kleinere vrijstaande woningen en condominiums. Het meest populair bij de kleinere vrijstaande woningen zijn woningen in de prijsklasse tussen de 1,5 en 3 miljoen THB (36.000 en 72.000 euro). Bij de condominiums zijn vooral de één slaapkamer units in de prijsklasse tussen de 1 en 2 miljoen THB (25.000 en 50.000 euro) bijzonder gewild.

Populaire locaties in Chiang Mai. 

Populaire locaties in Chiang Mai voor vrijstaande woningen zijn o.a. de districten San Sai, Hang Dong en Doi Saket. De meest populaire locatie voor condominiums in Chiang Mai is het Muang district.

Wil je meer weten over Chiang Mai. Lees dan verder op onze speciale pagina ‘Chiang Mai’.