Vastgoedmarkt Pattaya volop in beweging.

Goede groei perspectieven voor Pattaya.

De vastgoedmarkt in de Thaise badplaats Pattaya is weer volop in beweging. Zowel buitenlandse als Thaise investeerders zijn weer volop actief op de locale vastgoedmarkt. Volgens internationaal vastgoed adviseurs CB Richard Ellis is de strategische ligging van Pattaya een van de belangrijkste motieven voor de groei en ontwikkeling van zowel het toerisme als de vastgoedmarkt in deze populaire Thaise badplaats.

Pattaya is met zo’n 2 uur rijden de dichtstbijzijnde badplaats naar Bangkok. Het heeft alle voorzieningen zoals winkelen, lekker eten, luxe hotels, golfbanen en stranden. Combinaties van deze factoren geven Pattaya een zeer goed perspectief voor verdere groei in de vastgoedmarkt.

Diverse beroemdheden hebben een vakantiehuis in Pattaya.

Ook diverse beroemdheden hebben in Pattaya een vakantiehuis. De laatste is voormalig wereldkampioen snooker Jimmy White, die onlangs een appartement heeft gekocht in het project The Palm Beach Wongamat. De pre-sales van dit condominium is zo’n 6 maanden geleden opgestart en bijna 70% van de appartementen is inmiddels verkocht. Aangezien meer dan 65% van de kopers buitenlanders zijn geeft aan dat er vanuit deze groep veel belangstelling is voor betaalbare luxe vakantiewoningen in Thailand.

Wil je meer weten over vastgoed in Thailand? Lees dan hier verder.