Wat is de beste reistijd voor Thailand?

 

Naar Thailand zonder chagrijn over het weer.

Voor veel mensen speelt het weer tijdens de vakantie een belangrijke rol. Regen en/of tegenvallende temperaturen hebben menig vakantiereis in een teleurstelling veranderd. Slecht weer is dan ook de grootste veroorzaker van een tegenvallende vakantie. Door van te voren research te doen naar het weer kun je een hoop ellende voorkomen. Hoewel het weer onvoorspelbaar is geeft dit je wel inzicht in welke weersomstandigheden je normaliter op je vakantiebestemming kunt verwachten.

Thailand is een land dat in principe het gehele jaar door goed te bereizen is. Toch kent het land gedurende het jaar de nodige regionale verschillen in weersomstandigheden. Hoewel Thailand officieel een droog, een heet en een regenseizoen heeft, is de kans op regen en ook de hoeveelheid regen door het jaar heen per regio aanzienlijk verschillend.

Om jou te helpen welke weersomstandigheden je redelijkerwijs waar en wanneer in Thailand kunt verwachten het ik een e-book geschreven met de titel ‘Wat is de beste reistijd voor Thailand?’.

 

In dit e-book beschrijf ik per kalendermaand en per regio het klimaat in Thailand zodat je precies weet welke weersomstandigheden je redelijkerwijs in een betreffende periode in deze regio kunt en mag verwachten.

Nu gratis download

Bereid je voor op een vakantiereis naar Thailand zonder chagrijn over het weer. Lees er alles over in het e-book. Ik bied je dit e-book nu tijdelijk gratis aan.

Klik hier om dit e-book gratis te downloaden.