Zeven toplocaties Thailand Countdown 2015

Onvergetelijke ervaring voor toeristen en andere bezoekers.

De Tourism Authority of Thailand (TAT) organiseert het aftellen van 2015 in zeven belangrijke toeristische bestemmingen; Bangkok, Chiang Mai, Hat Yai (Songkhla), Khon Kaen , Mae Sai (Chiang Rai), Pattaya en Phuket. Gedurende de periode van 25 december tot 1 januari is de TAT erop ingesteld om toeristen en andere bezoekers van de zeven locaties aan een onvergetelijke ervaring te helpen. De toeristenorganisatie heeft een scala aan moderne en unieke Thaise culturele activiteiten gepland, waaronder een gedenkwaardig vuurwerk, welke het onderscheidend vermogen van Thailand als een leuke en gastvrije toeristische bestemming moet benadrukken.

Bangkok

In de stadsdelen Ploenchit, Ratchaprasong en Pathumwan zullen van 31 december op 1 januari schitterende displays van vuurwerk, concerten en stage entertainment georganiseerd worden. Het aftellen naar het nieuwe jaar vindt plaats aan de voorkant van winkelcentrum CentralWorld.

Chiang Mai

Het Countdown Festival 2015 wordt gehouden van 25 tot 31 december bij Tha Pae Gate en Tha Pae Road. Hoogtepunten zijn concerten, culturele optredens en een spectaculair vuurwerk.

Hat Yai (Songkhla)

Hat Yai, gelegen in de zuid Thaise provincie Songkhla, staat op 31 december in het teken van de countdown 2015. Tijdens de eendaagse viering vinden aan de voorzijde van het Lee Gardens Plaza en op de Gong Kong Villa Market diverse concerten met artiesten van naam plaats en zal het evenement eindigen met een grandioos vuurwerk.

Khon Kaen

In Khon Kaen vindt van 25 tot 31 december een Rock Party Countdown plaats. De festiviteiten vinden plaats aan de Srichan Road ter hoogte van de city gate tal van concerten plaats en een zal bij het aanbreken van 2015 het luchtruim van Khon Kaen verlicht worden met een groots vuurwerk.

Mae Sai (Chiang Rai)

In de grensplaats Mae Sai, de meest noordelijke stad van Thailand, wordt aan de Thaise kant van de grensovergang met Myanmar van 31 december naar 1 januari diverse festiviteiten georganiseerd. De activiteiten omvatten muziek optredens, stage entertainment welke de cultuur van de drie landen Thailand, Laos en Myanmar zal benadrukken en een sensationeel vuurwerk.

Pattaya

Bij de Bali Hai Pier in het meest zuidelijk deel van Pattaya Beach vindt van 25 tot 31 december het countdown Pattaya 2015 plaats. Zeven dagen vinden er leuke evenementen met concerten van beroemde Thaise en internationale muzikanten en bands plaats alvorens de hemel van de badplaats is verlicht met een verbluffend countdown vuurwerk.

Phuket

Het Phuket Countdown 2015 wordt gehouden van 29 tot 31 december in Phuket town tegenover de Phuket Provincial Hall. Het programma bestaat uit een reeks van concerten, stage entertainment en een spectaculaire vuurwerkshow.